Καταγγελία - κόλαφος (αν ισχύει) για το Δημοτικό Κυνοκομείο της Βέροιας

Λάβαμε μία καταγγελτική επιστολή από κάποιον κύριο Μόδεστο Νικηφόρου, σχετικά με το Κυνοκομείο Βέροιας. Στην επιστολή αυτή καταγγέλλονται "σημεία και τέρατα" για το κυνοκομείο, που αν ισχύουν, θεωρούμε πως κάποιοι ίσως θα έπρεπε να πάνε φυλακή... Μάλιστα, αυτή η επιστολή κοινοποιήθηκε στην πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων της Βέροιας, τόσο της πλειοψηφίας, όσο και της μειοψηφίας.

Επειδή όμως δεν γνωρίζουμε τον κ. Νικηφόρου (αν είναι υπαρκτό πρόσωπο), ούτε μας έχει δηλώσει πως επιθυμεί την δημοσίευση της, δεν θα την αναρτήσουμε.

Περιμένουμε ωστόσο να εξεταστεί το θέμα από τους αρμόδιους, αλλά και από αυτούς στους οποίους κοινοποιήθηκε. 

Επιπλέον, περιμένουμε από τον κ. Νικηφόρου (αν είναι υπαρκτό πρόσωπο) αποδείξεις για τα όσα καταγγέλλει (πχ κανιβαλισμούς σκύλων, θανάτους από ασιτία, ανεξήγητους θανάτους, μυστηριώδεις και αναιτιολόγητες εξαφανίσεις,  μολύνσεις από τη μη απομάκρυνση των πτωμάτων που σήπονται επί βδομάδες, ελεεινές συνθήκες υγιεινής), καθώς είναι πολύ σοβαρά για να μείνουν σε μία απλή καταγγελία προς την πολιτική ηγεσία του Δήμου Βέροιας (μάλλον κατευθείαν στην αστυνομία θα έπρεπε να απευθυνθεί).

Μέχρι τότε, κρατάμε σοβαρότατες επιφυλάξεις...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο