Τι γίνεται με την αποκομιδή από τους κάδους ανακύκλωσης;

Η φωτογραφία αυτή μας έρχεται από το Μακροχώρι και οι πληροφορίες μας λένε ότι εδώ και πολύ καιρό δεν έχει περάσει όχημα που συλλέγει τα υλικά που βρίσκονται στους μπλε κάδους της ανακύκλωσης.

Σίγουρα ο εκ Μακροχωρίου καταγόμενος αντιδήμαρχος καθαριότητας έχει εντοπίσει το πρόβλημα, αλλά επειδή ακόμη δεν βλέπουνε να επιλύεται και οι κάτοικοι αναρωτιούνται: 
"Πότε θα αδειάσει ο Δήμος τους κάδους για να βάλουμε και τα υπόλοιπα ανακυκλώσιμα υλικά;"

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/4/11, 2:12 μ.μ.

    Που να προλάβουν; Αφού ασχολούνται με την καθαριότητα στο Βήμα. Μπορεί ο Αντιδήμαρχος με την παρέα του να ψάχνουν κανέναν άλλο χώρο να καθαρίσουν για να τους φωτογραφίσει πάλι κανένας «ανυποψίαστος - τυχαίος» πολίτης και να τους βγάλει στη δημοσιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/4/11, 5:53 μ.μ.

    2.12...
    Αλλού για αλλού...

    Οι κάδοι ανακύκλωσης είναι ευθύνη της εταιρίας ανακύκλωσης. Μέρος της αποκομιδής -απο αυτά που ξέρω- γίνεται μεν απο τους δήμους, άλλα όλα ουσιαστικά είναι ευθύνη της Ελληνικής εταιρίας Ανακύκλωσης. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ!
    Τώρα, σκέψου τα εξής δεδομένα :
    Αρχές Ιουνίου ο ΕΣΔΑ καταργείται και επίσημα. Οι δήμοι αναλαμβάνουν την διαχείριση των απορριμμάτων τους και όταν με το καλό δεήσει ο Περιφερειάρχης (που για την ώρα δεν...υπάρχει!) θα γίνει η συνολική αντιμετώπιση του ζητήματος κυρίως σε θέματα υποδομών.
    Και κάνω την ερώτηση :
    Εσύ, άν ήξερες ότι σε 1 μήνα θα σε απολύσουν και δεν πρόκειται να σε ξαναπροσλάβουν γιατί αποδείχτηκες ανίκανος (για να το θε΄σω πιο κομψά), άλλα συνέχιζαν να ζητούν τις υπηρεσίες σου στο έπακρο. Θα το έκανες;;;

    Απο την άλλη βέβαια, άν παρατηρήσει κανείς την φωτογραφία θα δεί ότι κάποιοι άλλοι "μάγκες" (σαν τον 2.12)έχουν πετάξει μέσα στον ΓΕΜΑΤΟ κάδο ανακύκλωσης, τελάρα, τσουβάλια με χώματα, παλιές λαμαρίνες και ποιος ξέρει τί άλλο θα υπάρχει στο βάθος.

    Αγαπητέ 2.12. Μόνοι μας το κάνουμε δυστηχώς. Γιατί και ο άνθρωπος, ζώο είναι...
    Απλά μερικοί είναι λίγο περισσότερο "ζώα"...
    Ίσως αντί για προτροπές καθαριότητας, οι εξουσιαστές του τόπου πρέπει να μας σκίσουν στα πρόστιμα, μπάς και βάλουμε μυαλό...

    ΥΓ: Νίκο, την αποκομιδή 2 φορές την εβδομάδα καλό θα είναι μερικοί να την συνηθίζουν, γιατί με την μείωση των εξόδων και το ελλιπές προσωπικό, πρέπει λίγο να αποκτήσουμε πιο ομαδική και συνετή λειτουργία. Δηλαδή όλοι οι άλλοι σε Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία κτλ τί είναι; πιο μάγκες; Ή θα πνίξουμε τις γειτονιές μας στα σκουπίδια, ή θα προσαρμοστούμε σε ένα πρόγραμμα. Εμείς αποφασίζουμε...(δυστηχώς. Βέβαια και οι δημοτικές αρχές λίγο χεράκι παραπάνω σε μερικούς "καβατζωτούς" υπαλλήληους καλό θα ήταν να το έβαζαν...βαθιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όπως και να χει φίλε το θέμα είναι ότι ως πολίτες αυτού του τόπου αισθανόμαστε ότι κάποιοι μας κοροϊδεύουν και ενώ έταζαν λαγούς με πετραχήλια προεκλογικά έρχονται σήμερα και με τεχνάσματα επικοινωνιακά και αναιρούν ότι είχαν υποσχεθεί. Δε γίνεται να βλέπουμε αυτό το χάλι στην πόλη και στην περιοχή μας και να λέμε δεν πειράζει, δε φταίει η αντιδημαρχία καθαριότητας αλλά ο κόσμος. Αν δεν έχουν οι αρμόδιοι για την καθαριότητα λύσεις ας δηλώσουν παραίτηση. Όσο για το θέμα των προστίμων ας το κάνουν, γιατί δεν γίνεται αυτό? Υπάρχει κάποιος που διαφωνεί με το αν θα πρέπει να μπουν πρόστιμα στους παραβάτες? Όσο για τους «καβατζωτούς» υπαλλήλους κάλο είναι να μπει μια τάξη, όπως επίσης και για τους αντίστοιχους «καβατζωτούς» αντιδημάρχους, συμβούλους κλπ. Γιατί όπως λέει ο λαός το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο