Ξεκίνησε από νωρίς το "καβάλημα" του αντιδημάρχου;

Μαθαίνουμε ότι κάποιος από τους αντιδημάρχους της Βέροιας, εμφανίστηκε ενώπιον σκληρά εργαζομένων πολιτών και με ύφος "χιλίων καρδιναλίων" θέλησε να κάνει αισθητή την παρουσία του, σχολιάζοντας μάλιστα αρνητικά τον κλάδο των συγκεκριμένων πολιτών, αναφέροντας, σε ελεύθερη απόδοση, πως ζουν εις βάρος άλλων πολιτών...

Προς το παρόν δεν θα αναφέρουμε πρόσωπα και καταστάσεις, καθώς ο εν λόγω κύριος είναι πρωτοεμφανιζόμενος στα πολιτικά δρώμενα της Βέροιας και του συγχωρούμε - για πρώτη και τελευταία φορά - το "καβάλημα στο καλάμι". 

Ας ελπίσουμε η Δήμαρχος να τον νουθετήσει και την επόμενη φορά που μιλάει με μεροκαματιάρηδες πολίτες, να έχει περισσότερο σεβασμό στο πρόσωπό τους. 

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Aν μιλαει γαι τους ΔΥ ισως να μην εχει αδικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν με το ΔΥ εννοείς του Δημοσίους ή Δημοτικούς Υπαλλήλους φίλε Νίκο, να σου θυμίσουμε πως αναφερθήκαμε σε "μεροκαματιάρηδες" και "σκληρά εργαζόμενους"......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας προσέξουν το καβάλημα τόσο ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος όσο και οι υπόλοιποι γιατί ο κόσμος έχει εξοργηστεί μαζί τους.Καλό θα ήταν, κα Δήμαρχε, να ύπάρχει έλεγχος της συμπεριφοράς των συνεργατών σας, κυρίως μάλιστα αυτών που νομίζουν ότι έλαβαν εξουσία και μπορούν να συμπεριφέρονται ως χωροφύλακες της χούντας. Να ξέρουν πως οι πολίτες δεν είναι ούτε πρόβατα ούτε χαζοί. Καιρός λοιπόν να μάθουν ορισμένοι (αντιδήμαρχοι και λοιποί) ότι τα μαλλιοτραβήγματα δεν ταιριάζουν σε όλους. Αν συνηθίσατε, ορισμένοι, σε αυτού του είδους τις τακτικές καλό θα είναι να ξεσυνηθίσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΝΝΗΣ Μ.28/1/11, 6:50 μ.μ.

    Συγνώμη για το ύφος, αλλά πλέον ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Τους ψηφίζουμε για να τους κάνουμε μάγκες και να μας βρίζουν!!! Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεστε αλλά έχω πρόσφατη προσωπική εμπειρία από πολιτικό πρόσωπο της Ημαθίας που περιφερόταν στην αγορά της Βέροιας με Δημοτικούς Αστυνόμους σε ρόλο "μπασκίνιδων" και συμπεριφερόταν στους εργαζόμενους σαν να ήταν σκουπίδια. Και το θέμα είναι ότι ψήφισα με τα δύο χέρια τη Χαρούλα. Θα το σκεφτώ ξανά πολύ σοβαρά αν συνεχίσει να έχει τέτοιους συνεργάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο