Απλήρωτοι οι υπάλληλοι στην ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας

Πανό διαμαρτυρίας ανάρτησαν έξω από την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στην Βέροια, οι εργαζόμενοι στην Κοινωφελή Επιχείρηση του δήμου Βέροιας. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται διότι δεν έχουν λάβει μισθό Δεκεμβρίου και τονίζουν ότι το φαινόμενο έχει επαναληφθεί πολλές φορές στο παρελθόν. 

«Οι εργαζόμενοι στον δήμο πληρώνονται κανονικά. Εμείς είμαστε εργαζόμενοι β’ κατηγορίας;» τόνισε εργαζόμενος στην επιχείρηση.

Υπόμνημα στην δήμαρχο

Οι εργαζόμενοι στην ΚΕΠΑ, έστειλαν στην δήμαρχο και πρόεδρο της Επιχείρησης Χαρούλα Ουσουλτζόγλου το εξής υπόμνημα: "Οι εργαζόμενοι στην Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης του Δήμου Βέροιας προχώρησαν σε κίνηση διαμαρτυρίας, γιατί: Τον τελευταίο χρόνο στην ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας οι εργαζόμενοι βιώνουν τη συνεχή καθυστέρηση πληρωμής τους. Είναι προφανές ότι νιώθουν οργισμένοι, καθώς η οργανωμένη καθημερινότητά τους βίαια βγαίνει εκτός κάθε προγραμματισμού. Οι υποχρεώσεις τρέχουν και δεν υπάρχει δυνατότητα ανταπόκρισης σε αυτές. Βέβαια οι ίδιοι βρίσκονται στην εργασία τους και ανταποκρίνονται σε κάθε υποχρέωση που απορρέει από αυτήν. Τα ανθρώπινα όρια υπομονής και καλής θέλησης όμως σιγά σιγά ξεπερνιούνται".

Πηγή: pliroforiodotis.gr

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Πράγματι είναι ντροπή αυτή η διάκριση υπαλλήλων. Κρίμα και πάλι κρίμα. Μιλάμε για ανθρώπους, όχι για αριθμούς ή σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/1/11, 11:34 π.μ.

    Είναι πράγματι δύσκολο να μην πληρώνονται οι εργαζόμενοι αλλά πως εξηγείτε με τον προηγούμενο δήμαρχο είχαν να πληρωθούν και έξι μήνες, ακούσατε ποτέ τίποτε; Τυχαίο δε νομίζω… «γιατί τα έσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά»…
    Για να δούμε αυτό θα το δημοσιεύσεις; Γιατί πολλά τα κάνεις «γαργάρα» χωρίς να είναι υβριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε, όσο είσαι ανώνυμος, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μιλάς για γαργάρες. Όποιος έχει τα κότσια, βγαίνει και μιλάει επώνυμα, αλλιώς δεν παραπονιέται...

    Είναι εύκολο να βγαίνεις πίσω από μάσκες και να μιλάς, αλλά - το έχουμε πει πολλές φορές - δεν θα κάνουμε σε κανέναν δειλό το χατίρι.

    Εμείς μιλάμε επώνυμα και τα ακούμε επώνυμα. Εσείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/1/11, 8:13 μ.μ.

    Αφού μιλάς επώνυμα όπως λες πες μας το επώνυμό σου, το όνομά σου, την ιδιότητα σου, και τη διεύθυνσή σου; Άντε ντε μόνο λόγια; Όλοι ξέρουμε ότι αν δεν ήθελες και εσύ την ανωνυμία σου δεν θα έβγαινες στο διαδίκτυο με verianews blogs αλλά με το κανονικό όνομά σου και τη φωτογραφία σου. Ένα να ξέρεις, ότι δεν είναι κακή η ανωνυμία όταν δεν συκοφαντεί, κακή είναι η φανερή υποκρισία. Ο Ανώνυμος δεν έβρισε ποτέ και δεν κατηγόρησε κανένα χωρίς αποδείξεις, διαπιστώσεις κάνει. Να είσαι σίγουρος πως αν δεν τον φιμώνεις (όπως έκανες κάποιες φορές) θα βγεις κερδισμένος σαν blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμα ΑΦΜ θα σας δώσουμε αν χρειαστεί. Αρκεί ένα επώνυμο μήνυμα σας...

    Εμείς είμαστε γνωστοί, άλλωστε, από την πρώτη μέρα, στη μακέτα πάνω - πάνω στην πλευρική στήλη υπάρχει το VERIA NEWS on BLOGSPOT by Nikos Voudouris.

    Οπότε, αν ο ανώνυμος κάνει τις διαπιστώσεις του για πρόσωπα, ποιος θα έχει την ποινική ευθύνη σε περίπτωση που χρειαστεί;

    Φυσικά δεν είναι κακή η ανωνυμία, αλλά δεν έχει δικαίωμα να μιλάει για επώνυμους, αν δεν καταθέτει τις απαραίτητες αποδείξεις...

    Δεν είναι φίμωση, λοιπόν, είναι αυτοπροστασία από τις τυχόν ποινικές ευθύνες, τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑΡΑΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ1/2/11, 6:46 μ.μ.

    ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΗΣ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 11.34 π.μ.ΧΑΡΙΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ.ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟΤΕ Η ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΤΟΠΟΚΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΟΒΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΔΕΤΟΠΟΚΑ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΠΑ.ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΤΕ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ(ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ2005-ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2005).ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΒΡΗΚΕ Η ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ 200.000Ε ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ 2005 ΕΞΩΦΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΦΟΥ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2006.ΤΟΤΕ Η ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ.ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2007.ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΠΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΕΠΑ ΠΟΥ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ.ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ.ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παπαθεοχαρίδης Δημήτριος16/11/11, 9:08 π.μ.

    ....ως απλός πολίτης μεταφέρω αυτά που λένε οι φίλοι και ακούγονται στη Βέροια....υπάρχουν εκεί μέσα άνθρωποι που παίρνουν μηνιαίο μισθό 5000 ευρώ ?.....όταν ήρθε οικονομικός έλεγχος πήγε κάποιος από εκεί μέσα στο νοσοκομείο για να αποφύγει τον έλεγχο ?.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο